Search


ReStyloh Summer Bag – sve što trebaš ovo ljeto

ReStyloh Summer Bag je naš način da iskažemo dobrodošlicu ljetu i da se za njega dobro pripremimo. Ljeto sa sobom donosi pregršt aktivnosti i lijepih uspomena. Pri tome zasigurno trebamo proizvode koji će nas pri tome zaštititi, osvježiti, koji su dobri za nas i za planetu, pa smo ovom prilikom u ReStyloh odlučili okupiti proizvode koje volimo a koji promoviraju održivost..

Jelena Perić – karijera i lifestyle naše influencerice koja je prva dosegnula 1M pratitelja

Jedna je od najuspješniih hrvatskih infleuncerica, prva je dosegnula milijun pratitelja, a šira javnost mogla je pratiti njene plesne korake u emisiji Ples sa zvijezdama gdje je plesala uz Marka Mrkića i došla do polufinala. Jelenu Perić možemo pratiti i na YouTube serijalu Make up your day, a mogli smo ju vidjeti i u glazbenim spotovima Šećeru Lane Jurčević, 193 ToMe, Bad One spotu Mannie..

Anita Šavuk: balansiranje karijere vizažistice, influencerice, vremena za sebe i majčinstva

Upoznajte Anitu Šavuk, talentiranu vizažisticu i uspješnu influencericu čija strast prema ljepoti i umjetnosti šminkanja prožima svaki segment njezine karijere. Anitin entuzijazam i autentičnost privukli su pažnju brojnih brendova i pratitelja na društvenim mrežama, gdje je postala prepoznatljivo lice u svijetu beauty influencera. Kroz raznolike suradnje i projekte..

Ana Dobrinčić, DIY ekspertica i vintage dizajnerica interijera

Ana Dobrinčić, mlada Zagrepčanka, doktorica znanosti sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, istinska je ljubiteljica znanosti i umjetnosti. Za nju, znanost je ne samo izazovan, već i kreativan posao koji je nadahnjuje, ali to je samo jedna strana njezine bogate osobnosti. Njezina druga strast je umjetnost, koju Ana uspješno kombinira s akademskim obavezama, koristeći svaki slobodan trenutak za..

Mirjana Mikulec o 18 godina nagrađivanog dizajna interijera, uspjehu i životu

Povodom Dana žena vodimo vas u svijet dizajna s Mirjanom Mikulec, jednom od najistaknutijih dizajnerica interijera u Hrvatskoj i šire. Njezin nevjerojatan talent i strast prema stvaranju prostora koji odišu elegancijom, inovacijom i funkcionalnošću i njen studio za dizajn interijera koji ove godine slavi 17 godina postojanja sa svojim timom od 30 kreativnih stručnjaka..

Priprema vrta za proljeće: Oživljavanje Zelenih Prostranstava

Dolazak proljeća označava početak novog životnog ciklusa u vrtu, dok priroda postupno budi svoje boje i mirise. Kako bismo u potpunosti iskoristili tu prirodnu obnovu, ključno je posvetiti pažnju pripremi vrta za proljetnu sezonu. Evo nekoliko koraka koji će vam pomoći stvoriti bujno i zdravo okruženje u vašem vrtu.

Zen i urbano savršeno se spajaju u stil i svakodnevnicu Rahele Vrebčević

Rahela Vrebčević, osnivačica SAMO Matcha branda, certificirane organske ceremonijalne matche ne donosi nam samo egzotične okuse Japana koji osvježe svaki dan, nego i modni stil koji nas podsjeća na ulice Tokija, s daškom urbane egzotike. Od rada za velike korporacije u financijskom konzaltingu, preko digitalnog marketinga, do blockchain start upa, Rahela se na kraju odvažila realizirati svoju vizi

6 savjeta za učinkovitu organizaciju života u malom stanu

Ako se osjećate skučeno u svom stanu to je vjerojatno rezultat neučinkovitog i neorganiziranog života. U ovom tekstu govoriti ćemo kako ulaganjem malo vremena i vrlo malo novca možete popraviti vašu situaciju i učinkovitije koristiti vaš životni prostor. Saželi smo šest najboljih organizacijskih savjeta za ugodno stanovanje u malom gradskom stanu.

O najboljim domaćim organskim vinima razgovarali smo s vinskim znalcem Domagojem Ivetom

Organsko vino nadmašuje standardno vino bilo koji dan u tjednu. Ali i sam način proizvodnje organskog vina također doprinosi njegovoj privlačnosti. Dok se standardna vina masovne proizvodnje proizvode od voćnih kultura koje su najviše kemijski prskane od svih voćnih kultura koje se uzgajaju, organska vina se proizvode od grožđa uzgojenog na farmama koje obično koriste biodinamičke metode uzgoja

Tips & tricks profesionalnih barmena za koktele kod kuće

Priprema ukusnih koktela nije samo vještina, već i umjetnost. Za postizanje vrhunskih rezultata, važno je imati odgovarajući set za izradu koktela i poznavati trikove koje profesionalni barmeni koriste kako bi svoje napitke učinili nezaboravnim. U ovom članku, spomenuti ćemo sve potrebne alate i opremu za izradu koktela, te podijeliti nekoliko tajni koje će vam pomoći da postanete majstor izrade

Ugostite vaše prijatelje like a pro uz finger food i snack

Nema ništa bolje od neobavezne večeri kod kuće s dobrim prijateljima. Ponekad nema potrebe za velikim planiranjem ili pripremom složenih jela. U takvim trenucima, finger food i razni snackovi dolaze do izražaja. Ovdje ćemo vam predstaviti nekoliko savjeta i recepata za savršene prigriske i zakuske koje možete pripremiti za malo druženje u stanu s prijateljima.

Najboljih 10 destinacija za Posjetiti Blizu Zadra, Šibenika i Splita

Dalmacija, regija na hrvatskoj obali Jadranskog mora, obiluje prekrasnim prirodnim ljepotama, bogatom poviješću i brojnim kulturnim atrakcijama. Gradovi Zadar, Šibenik i Split, smješteni duž obale, pružaju odličnu polaznu točku za istraživanje ovog čarobnog dijela Hrvatske. Ovdje su 10 nevjerojatnih mjesta koja biste trebali posjetiti u blizini ovih gradova.