Search


Poznate sudionice prvog Lady's Salona koji se od 9.-11. svibnja održava u Motovunu

Prvi Lady's Salon koji se od 9.-11. svibnja održava u organizaciji platforme THE LADY'S REALM i KIND kolektiva okupit će liderice iz raznih područja poput financija i tehologije, medija i komunikacija, umjetnosti te održivog poslovanja. One su: Nataša Bagić, menadžerica marketinga za cijelu Balkan regiju u De'Longhi Grupi; Ana Bat, direktorica prodaje i marketinga za Elle Hrvatska..

Filip Duvnjak, poduzetnik i sportaš koji pomiče granice

Filip Duvnjak, uspješan poduzetnik i sportaš, čiji je životni put obilježen hrabrošću, izazovima i pustolovinama naš je današnji sugovornik. Vlasnik je developerske agencije Mobile Peak GmbH u Njemačkoj, osnivač startup projekta, aplikacije Near Lock s više od milijun preuzimanja, suvlasnik startupa Bloom Diagnostics sa sjedištem u Beču..

Lidija Lijić, svjetska rekorderka u ronjenju na dah pomiče vertikalne granice

U ovom intervjuu imamo čast zaroniti u dubinu životnog putovanja Lidije Lijić, arhitektice koja je 5x oborila svjetski rekord u ronjenju na dah. Lidija je izvanredna osoba koja spaja sportske strasti i arhitekturu, vertikalne i horizontalne granice. Njezina priča isprepliće snagu, izdržljivost i ustrajnost. Rođena pod suncem Jadrana, već u najranijoj dobi otkrila je svoju strast prema vodi..

Stipe Božić, osvajanje Mt. Everesta i pomicanje granica

Stipe Božić bio je na najvišim vrhovima svijeta, među polarnim prostranstvima i dubinama podzemlja. Alpinistički virtuoz čija su postignuća iznimna i inspiracija za sve one koji se usude sanjati o osvajanju vrhova. Simbol je neslomljive volje, neumornog istraživanja i pustolovnog duha koji pomiče granice. Stipe Božić popeo je se na 3 najviša vrha na svijetu..

The Lady’s Realm: Dinamični ženski kolektiv vođen vizijom transformativne radne kulture

Dan žena simbolično označava početak međunarodnog djelovanja platforme The Lady’s Realm, dinamičnog kolektiva multi talentiranih žena koji je vođen vizijom transformativne radne kulture. Članice The Lady’s Realma dolaze iz 6 različitih zemalja (Hrvatska, Nizozemska, Indonezija, Njemačka, Engleska i Austrija), a njihov cilj je poboljšati radno okruženje kada je riječ o temama rodne ravnopravnosti..

Tihana Veljačić aktivistica i suosnivačica platforme THE GREEN HUB

Tihana Veljačić, aktivistica, suosnivačica THE GREEN HUB inicijative, pokretačica Ditch Plastic Croatia incijative, eko influencerica i ESG ekspertica, diplomirana ekonomistica iz Zagreba istaknula se svojom aktivnom ulogom u promicanju ekologije i kvalitetnijeg odnosa prema prirodi. Svjesna da kada brinemo o prirodi, brinemo i o sebi, stoga je odbacivanje plastike postalo jedan od ključnih..

Razgovarali smo s Damirom Ciglarem, pokretačem inicijative 'TRGni se za ravnopravnost'

„TRGni se za ravnopravnost, mjesto jednakosti je iza ugla“ slogan je pod kojim je išla akcija za ženska prava „Velikanke“. Razgovarali smo s Damirom Ciglar, osnivačem Imago reklamne agencije (odnedavno Imago Ogilvy), te jednim od osnivača agencije Hearth, organizatora akcije koji su odlučili promijeniti činjenicu da samo 2% ulica hrvatskih gradova nosi ime po ženama.

Mentorstvo među ženama i druge teme u razgovoru sa Anom Gruden

Ana Gruden, diplomirana novinarka i dugogodišnja glavna urednica časopisa Zaposlena te direktorica tvrtke Zaposlena d.o.o., posvećena novinarka i vođa u promicanju ženskih prava i rodne ravnopravnosti. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u novinarstvu, Ana je postala glas ženske emancipacije i promicanja rodne ravnopravnosti u medijima.

Upoznajte Marušku Mileta, aktivistkinju u udruzi Zelena akcija

Marija Mileta, zvana Maruška, prvenstveno aktivistkinja najpoznatija po svojem djelovanju u udruzi Zelena akcija, prvostupnica je novinarstva koje je završila na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Ima iskustvo rada u medijima, posebno na radiju. Svoj je ozbiljan aktivizam započela u studentskim danima borbom za besplatno i svima dostupno visoko obrazovanje.

Manuela Šola: 20 godina uspješnog poduzetništva i crtice iz života

Manuela Šola, osnivačica Komunikacijskog laboratorija već 20 godina uspješno vodi jednu od najprepoznatijih agencija za odnose s javnošću , Komunikacijski laboratorij, i primjer je uspješne poslovne žene koja svojim djelovanjem inspirira druge. Danas obilježavamo Dan žena na ReStyloh tako da razgovaramo upravo sa onim ženama koje nas svojim radom i uspjesima motiviraju..

Razgovarali smo s Ivanom Bartulovićem na temu poslodavaca koji promiču profesionalni razvoj žena

U današnjem dinamičnom poslovnom svijetu, žene su istinske vođe, pokretači promjena i inspiracija za sve nas. Njihova hrabrost, inovativnost i predanost oblikovale su poslovni pejzaž i donijele nužnu svježu perspektivu. Povodom Dana žena na ReStyloh smo razgovarali upravo sa ženama koje nas inspiriraju, ali krug nije potpun ukoliko ta podrška ne sačinjava sustave organizirane prema jednakopravnost

Kristina Ercegović: Iskreno o poslovnim uspjesima i životnim prioritetima

Kristina Ercegović, poduzetnica i inspiracija mnogim ženama diljem Hrvatske, istinski je primjer snage i uspjeha. Osnivačica je i pokretačica mnogih projekata koji aktivno promiču poduzetništvo i žene u biznisu kao što su Žene i novac VIP kluba, Moj novac, Zaokret, Business cafe, Heraklea, Sam svoj gazda. Spisateljica je i autorica mnogobrojnih članaka..