Search


Reci DA reciklaži i požuri u najbližu BIPU

U svim BIPA poslovnicama možeš donijeti ambalažu kozmetičkih proizvoda bilo kojeg brenda na recikliranje i dobiti gratis NIVEA kremu. Suvremeni način života uzrokuje gomilanje sve veće količine plastičnog otpada, pa tako i onih koji su dio naše svakodnevne beauty rutine. Ambalaža potrošenih kozmetičkih proizvoda, tubice kreme, bočice šampona i gelova za tuširanje..

Našminkaj samu sebe – edukacija za svakodnevno šminkanje

Anita Šavuk, priznata vizažistica i influencerica, predstavila je svoju novu inicijativu – NAŠMINKAJ SAMU SEBE „Ljepota bez kompromisa – postani svoj majstor“ edukaciju za svakodnevno šminkanje. Nakon dugo godina iskustva u šminkanju, Anita nam je predstavila potpuno novi koncept radionica. Prva radionica održala se 9. ožujka, a druga će se održati 16. ožujka.

Projekt koji je pokrenula na fakultetu danas je jedan od najvećih medijskih biznisa u regiji

Naravno da pričamo o Mirni Matković, a njena priča je uistinu dokaz da uvijek treba slijediti svoju intuiciju i talent i marljivo raditi. U današnje vrijeme vjerojatno ne postoji žena prisutna na društvenim mrežama, a da nije čula za Ženski recenziRAJ. Mirna Matković žena je koja je pokrenula cijelu priču još na fakultetu, a nikada nije očekivala da će njezin hobi postati posao.

Intervju s Anom Volk: dermatologija, poslovanje i život

Donosimo vam intervju s Anom Volk, osnivačicom Poliklinike Estera za opću i estetsku dermatologiju te venerologiju koji pruža uvid u njen izuzetan put iz svijeta hotelijerstva u poduzetništvo u zdravstvenom sektoru. Ana Volk, mlada i uspješna žena koja već godinama svojim djelovanjem razbija stereotipe u poslovnom svijetu, pokazuje hrabrost i inovativnost u stvaranju novih poslovnih prilika.

Redovan sugaring u Sugared & Co kao najbolji put do blistave, nježne i glatke kože

Malo toga pruža ženi toliko samopouzdanja kao njegovana, zdrava, glatka koža. Jednostavno je sve ljepše. Odjeća bolje stoji, make up bolje sjeda, parfem ljepše miriše. O glatkoj, zdravoj i njegovanoj koži te o dobrobitima sugaringa razgovarali smo sa stručnim osobljem Sugared & Co. Malo je reći da smo bili oduševljeni njihovom stručnošću, ljubaznošću, pedantnošću..

Pitali smo Koranu Marović za beauty savjete za Valentinovo

Iako je njega kože cjeloživotna navika zacijelo ste već negdje čitali kako svoju kožu i glowup za velike događaje pripremaju poznati. Koža je najveći organ na našem tijelu, štiti nas od svih vanjskih utjecaja, a mi kožu štitimo rutinama za njegu kože i ugodnom odjećom. Što više ljubavi i njege pružamo koži ona uzvraća zdravljem i sjajem.

Sugared & Co mjesto zavodljive glatke kože uz sugaring organskom šećernom pastom

Povijest sugaringa i senzualnosti glatke kože seže daleko unatrag, duboko u drevne civilizacije koje su prvi put otkrile njegove blagodati. Sugaring, kao tehnika uklanjanja dlačica, ima svoje korijene u antičkoj egipatskoj kulturi, gdje su žene i muškarci koristili smjesu šećera, limunovog soka i vode za uklanjanje dlačica i postizanje glatke kože.

Hidratantne maske za kosu koje možete napraviti doma i koje ćete obožavati

Održavanje zdrave i hidratizirane kose ključno je za njezin sjaj i opću dobrobit. Suvremeni životni stilovi, izloženost kemikalijama i štetnim utjecajima okoliša često mogu ostaviti kosu bez sjaja i oslabljenu. Umjesto da se oslonimo na komercijalne proizvode punjene kemikalijama, postoje prirodna rješenja koja možemo pronaći u vlastitoj kuhinji. U ovom članku, istražit ćemo tri recepta za kućne h

Prednosti maslinovog ulja za vašu kožu

Maslinovo ulje je glavna namirnica koja je poznata po svojim zdravstvenim prednostima u našoj prehrani. Ispostavilo se da može biti jednako koristan i za našu kožu. Maslinovo ulje bogato je vitaminima i antioksidansima, a povezano je s poboljšanom hidratacijom kože, učinkom protiv starenja i ublažavanjem oštećenja uzrokovanih suncem. Maslinovo ulje se može koristiti na koži samostalno ili kao di

Kućni lijekovi za liječenje suhe kože oko očiju

Koža oko očiju je tanja u usporedbi s kožom na ostatku lica. To znači da ne može zadržati vlagu i s vremenom postaje suha. Može biti i vrlo neugodno s ljuskanjem, svrbežom, pukotinama i crvenilom.

5 osnovnih pravila za skincare za čistu, blistavu i zdravu kožu

Postoji 5 osnovnih pravila njege kože koje se odnose na sve, tako da jednostavnim pokrivanjem ovih 5 pravila na putu ste do čistije, zdravije, blistave kože. Iako je vrlo jednostavna, pažljiva rutina njege kože koja se temelji samo na ovim savjetima za njegu kože može imati izvanredan učinak. Dakle, koji su dobri savjeti za njegu kože?