Search

ReStyloh Summer Bag – sve što trebaš ovo ljeto

  • Podijeli na:
ReStyloh Summer Bag – sve što trebaš ovo ljeto

ReStyloh Summer Bag je naš način da iskažemo dobrodošlicu ljetu i da se za njega dobro pripremimo. Ljeto sa sobom donosi pregršt aktivnosti i lijepih uspomena. Pri tome zasigurno trebamo proizvode koji će nas pri tome zaštititi, osvježiti, koji su dobri za nas i za planetu, pa smo ovom prilikom u ReStyloh odlučili okupiti proizvode koje volimo a koji promoviraju održivost i transformaciju prema održivosti. Svaka stavka u ReStyloh Summer Bag pažljivo je odabrana kako bi vam pružila najbolju moguću njegu, uz minimalan utjecaj na okoliš.

ReStyloh Summer Bag sadrži lunilou x ReStyloh limited edition Shopper Bag u koji će stati sve što trebate za plažu. Ova torba izrađena je od 100% organskog pamuka, što garantira visoku kvalitetu i dugotrajnost. Lunilou je poznat po svom ekološkom pristupu, organskim materijalima, visokim standardima, i prepoznatljivom dizajnu evergreen estetike. Lunilou x ReStyloh Shopper Bag savršeno predstavlja upravo te vrijednosti. Osim toga, organski pamuk je mnogo bolji za vašu kožu jer ne sadrži štetne kemikalije koje se obično koriste u proizvodnji konvencionalnog pamuka. Lunilou x ReStyloh Shopper Bag pasati će uz svaki vaš stil, a kvaliteta materijala, teksture i boje omogućiti će vam da godinama uživate u toj evergreen estetici inspiriranom Jadranskim morem.

ReStyloh_Summer_Bag_profile_optimized_700

 Jedan od ključnih proizvoda za ljeto je svakako SPF zaštita, a u ReStyloh Summer Bag donosimo vam  Eucerin Sun Hydro Protect SPF 50 fluid za lice, učinkovit u zaštiti vaše kože od štetnih UV zraka i ocean-friendly. Naprednom spektralnom tehnologijom kombinira UVA/B filtre za vrlo visoku UV zaštitu i likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala izazvanih UV-om i visokoenergetskom vidljivom svjetlošću (HEVIS). Gliciretinska kiselina podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože. Eucerin formule u potpunosti su bez mikroplastike  i octocrylena. Jedan od ključnih koraka prema održivosti je uvođenje Ocean formule. Ova formula, razvijena za zaštitu morskih ekosustava, smanjuje negativan utjecaj na oceane i morske organizme. Eucerin je stvorio ovu formulu kako bi pružio učinkovitu zaštitu od sunca koja je nježna prema morskom okolišu. Vanjska ambalaža proizvoda izrađena je od FSC certificiranog papira. Ne čudi činjenica da je Eucerin br.1 dermokozmetički proizvod za zaštitu od sunca u hrvatskim ljekarnama. Dermatolozi preporučuju ovaj fluid jer pruža visoku zaštitu i njegu, čineći ga idealnim za ljetne aktivnosti na plaži. Kada koristite Eucerin Sun Hydro SPF 50 fluid štitite svoju kožu i  oceane.

Eucerin_Hydro_Protect_Web_optimized_700

Lip Balm Honey branda Farmakol PIP predivan je balzam za doslovno med(e)ne usne. Neće ih Honey obojiti u boju meda, ali će ih med, pantenol, shea maslac i neven štititi, umiriti, regenerirati, njegovati i hidratizirati. Lip Balm Honey ima zaštitni faktor 30, štiti usne od opasnosti sunčevih zraka, vlaži ih, čini ih mekšima te štiti od isušivanja. Pogodan je za sve tipove kože, za cijelu obitelj i ima blagi ugodan miris.
 

Farmakol_PIP_web_optimized_700
 

100% prirodni Olival Deo Stick Čajevac oduševiti će ljubiteljice i ljubitelje certificirane prirodne kozmetike! Obogaćen eteričnim uljem čajevca, njegujućim uljima kokosa i makadamije i prahom trske bambusa, ovaj 100% prirodni deo stick pruža zaštitu od neugodnih mirisa, čuva osjećaj svježine kroz dan, održava kožu suhom i pritom je njeguje. Ne sadrži aluminijeve soli, sodu bikarbonu ni alkohol. Dolazi u ambalaži izrađenoj od recikliranog i reciklabilnog kartona. Stick nosi i neovisni NATRUE certifikat za prirodnu kozmetiku, a pogodan je i kao prvi izbor deo zaštite već od tinejdžerske dobi. Možete opušteno isprobati nove aktivnosti ovo ljeto, plesati i zabaviti se, a Olival Deo Stick od čajevca čuvati će vaš osjećaj svježine, a vi odabirom ovog proizvoda doprinosite očuvanju planete.
 

Olival_Deo_Stick_web_optimized_700
 

U ReStyloh Summer Bag možete pronaći i poklon bon za Amélie Slastice sladoled. Ameli Slastice ističu se svojim vrhunskim kolačima i slasticama od prirodnih okusa i pravog voća. Posvećeni su korištenju autentičnih sastojaka poput vrhunske belgijske čokolade, francuskog brašna za macarons, i lokalnih dobavljača pravog maslaca i vrhnja, što jamči vrhunsku kvalitetu i autentičnost svakog proizvoda. Vlasnica Žaklina osobno osmišljava svaki recept, uključujući i tradicionalne delicije poput međimurske gibanice i štrukli, te ekskluzivne slastice. Vrhunskim lokalnim namirnicama čuva se originalnost i svježina svakog zalogaja. Amélie Slastice oduševljavaju nepca i podržavaju lokalnu zajednicu, koristeći svježe i kvalitetne sastojke koje pažljivo biraju. 
 

Amelie_web_optimized_700
 

Lightfork meal plan poklon bon za ručak I desert dio je ReStyloh Summer Baga koji će te zasigurno željeti iskoristiti već za sutrašnji ručak. Lightfork je meal plan platforma koja na vašu adresu dostavlja pomno pripremljene obroke u suradnji sa nutricionistima, makrobiotičarima, doktorima, i lokalnim dobavljačima najkvalitetnijih namirnica stvarajući nutritivno izbalansirane obroke kako bi ste postigli svoje ciljeve vezane za zdravlje i izgled.

 

Lightfork_web_optimized_700

 

NIVEA Soft all-purpose krema, poznata i kao „krema svih krema“, „all-time favorite“, je još jedan izvanredan proizvod u ReStyloh Summer Bagu. Sada s poboljšanom formulom od 95% sastojaka prirodnog podrijetla pruža njegu koja je prijateljska prema koži i okolišu. Lagana formula, koja se lako upija, mekoća koju pruža vitamin E i 100 % prirodno ulje jojobe pružaju 48-satnu hidrataciju bez masnih tragova. Intenzivno hidratizira i omekšava kožu, što je posebno važno tijekom ljetnih mjeseci kada je koža često izložena suncu, vodi i vjetru. Nova poboljšana formula ne sadrži mineralna ulja, silikon, alkohol i mikroplastiku zbog čega je izrazito nježna za kožu i za planetu.
 

NIVEA_Soft_web_optimized_700
 

Dobro štivo je vrlo često omiljeni sadržaj ljetne torbe, uz slobodne dane pronađe se i trenutak za onu knjigu koju već dulje vrijeme želimo pročitati. Mi smo za ReStyloh Summer Bag odabrali Zelena svjetla autora Matthewa McConaugheya u izdanju Školske knjige, broj jedan bestseler New York Timesa, memoari glumca nagrađenog Oscarom koji su promijenili živote i inspirirali milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i lekcijama o životu s većim zadovoljstvom. I Zelena svjetla: vaš dnevnik, vaše putovanje dnevnik  s uputama, citatima i savjetima s kojim možete krenuti na osobno putovanje i naučiti kako živjeti s većim zadovoljstvom. Nadovezujući se na autobiografiju Zelena svjetla, Matthew McConaughey oblikovao je i objavio dnevnik s pomoću kojega možemo pratiti vlastita crvena, žuta i zelena svjetla.


SK_Zelena_svjetla_knjiga_web_optimized_700
 

SK_Zelena_Svjetla_dnevnik_web_optimized_700
 

Ljeta su vesela, aktivna i istraživačka. Izlazimo iz naših domova, upoznajemo nove destinacije, isprobavamo nova jela, isprobavamo nove aktivnosti. Često se tu nađu manje ozljede i Hansaplast je idealno rješenje s kojim zaštitite ranu, a pri tome možete nesmetano nastaviti s vašim aktivnostima. Hansaplast proizvodi sadrže Bacteria Shield, blokiraju 99% bakterija, vodootoporni su, odlično prianjaju i bezbolno se uklanjaju. U ReStyloh Summer Bag se nalazi Hansaplast Frozen II, sa veselim dizajnom s kojim ćete i najmlađe uspješno nagovoriti na zaštitu. Hansaplast koristi 100% svoje električne energije iz obnovljivih izvora još od 2019.,  CO2 emisije pri proizvodnji smanjili su za 41%, i u potpunosti su uklonili plastiku iz svojih pakiranja čime uštede 83 tone plastike svake godine. 

Hansaplast_web_optimized_700

Recreated voucher s popustom može se iskoristiti za vraćanje svježeg izgleda i dodavanja novih kvaliteta vašoj obući, torbama i ostalim dodacima. Recreated su predani tim umjetnika i poduzetnika s misijom unosa više osobnosti u vašu odjevnu kombinaciju. Vjeruju u očuvanje kvalitete i produženje životnog vijeka predmeta koje svi nosimo, dok štedimo novac i čuvamo ograničene resurse našeg planeta.

Recreated_web_optimized_700

Cedevita vitaminska voda  ukusan je poguranac za ljetne dane koji se nalazi u ReStyloh Summer Bag. Omiljeni regionalni brend pića predstavio je dva nova okusa: Body & mind (limun i kupina) te Focus (limeta i limunska trava). Dinamika, ljetne vrućine, povećan unos tekućine, ponekad učine da se osjećamo malaksalo. Bilo da si na putu, treba ti dodatni poguranac  da obiđeš sve svoje omiljene destinacije ova niskokalorična voda donosi osvježenje i potrebne vitamine za energiju kroz cijeli dan za sve željene aktivnosti. Cedevita vitaminska voda je niskokalorično osvježavajuće piće sa smanjenim udjelom šećera.
 

Ceedevita_vitaminska_voda_web_optimized_700
 

Voucher za popust na mirisne svijeće miCrodia koje predstavljaju puno više od samog mirisa, hrvatske autohtone suvenire s potpisom hrvatskih gradova. Brend miCrodia, domaći je home dekor brend mirisnih svijeća koji iza sebe skriva kolekciju 11 mirisnih gradova. Vizualni identitet prati mirisni element a etikete su osmišljene s prepoznatljivim vizurama svakog grada. Svijeće su ručno izrađene od stopostotno prirodnog sojinog voska s prirodnim aromama cvijeća te fitiljima od pamuka. 

miCrodia_Svijeca_web_optimized_700

 

miCrodia_voucher_web_optimized_700
 

FOTOGRAFIJE: Ana Jurić

LINKOVI:

Lunilou
Eucerin
Farmakol
Olival
Amélie Slastice
Lightfork
NIVEA Soft
Školska knjiga
Recreated
Cedevita vitaminska voda
miCrodia
 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎