Search

Redovan sugaring u Sugared & Co kao najbolji put do blistave, nježne i glatke kože

  • Podijeli na:
Redovan sugaring u Sugared & Co kao najbolji put do blistave, nježne i glatke kože

Malo toga pruža ženi toliko samopouzdanja kao njegovana, zdrava, glatka koža. Jednostavno je sve ljepše. Odjeća bolje stoji, make up bolje sjeda, parfem ljepše miriše.  O glatkoj, zdravoj i njegovanoj koži te o dobrobitima sugaringa razgovarali smo sa stručnim osobljem Sugared & Co. Malo je reći da smo bili oduševljeni njihovom stručnošću, ljubaznošću, pedantnošću i poznavanjem njegovanja i održavanja glatke kože.

Sugaring je postao omiljeni način uklanjanja dlačica za mnoge ljude diljem svijeta, a kada je u pitanju pružanje vrhunske usluge sugaringa jedna od glavnih prednosti redovitog sugaringa u Sugared & Co je zdravlje kože. Za razliku od nekih drugih metoda uklanjanja dlačica koje mogu izazvati iritaciju i urasle dlačice, sugaring je nježan prema koži. Sastoji se od prirodnih sastojaka poput šećera, limunovog soka i vode, što ga čini nježnim i manje iritantnim za kožu. Redovitim sugaringom, koža postaje glatka, meka i oslobođena neželjenih dlačica, pružajući osjećaj ugode i samopouzdanja.
 

 

Osim što nježno uklanja dlačice, sugaring također djeluje kao blaga eksfolijacija za kožu. Tijekom postupka, topla smjesa se nanosi na kožu i uklanja zajedno s dlačicama, uklanjajući mrtve stanice kože i ostavljajući kožu osvježenom i blistavom. Ova prirodna eksfolijacija pomaže u sprječavanju uraslih dlačica te doprinosi zdravlju kože, čineći je glatkom i sjajnom.


rsz_2_dsc0304
 

Jedna od ključnih prednosti sugaringa u Sugared & Co je dugotrajnost rezultata. Za razliku od brijanja ili depilacije voskom, koji samo površinski uklanjaju dlačice, sugaring uklanja dlačice iz korijena, što rezultira sporijim rastom dlačica i duljim vremenskim razdobljem između tretmana. Redovitim tretmanima sugaringa, dlačice postaju tanje i rjeđe, čime se postiže dugotrajan rezultat i osigurava kontinuirana glatka koža.

Sugaring  pruža koristi estetike, pružajući nevjerojatan izgled kože. Nakon tretmana u Sugared & Co, koža izgleda nevjerojatno glatko, sjajno i zdravo.

Ovaj sjaj kože ne samo da poboljšava izgled, već i doprinosi osjećaju samopouzdanja i samopoštovanja kod klijenata.

Konačno, Sugared & Co ne nudi samo vrhunsku uslugu sugaringa, već i pruža ugodno i profinjeno iskustvo svojim klijentima. Profesionalni i ljubazni osoblje uvijek je spremno pružiti personaliziranu uslugu i odgovoriti na sve potrebe klijenata. Atmosfera u studiju odiše opuštenošću i udobnošću, čineći svaki posjet ugodnim i užitkom.

rsz_img_2028
 

U konačnici, redoviti sugaring u Sugared & Co ne samo da pruža izuzetno glatku kožu i uklanjanje dlačica, već i doprinosi zdravlju i sjaju kože. Sa vrhunskom uslugom, dugotrajnim rezultatima i ugodnim iskustvom, Sugared & Co ističe se kao najbolji studio za sugaring u Hrvatskoj, privlačeći klijente svojom posvećenošću kvaliteti i zadovoljstvu klijenata.
 

rsz_img_2065
 

Fotografije: ReStyloh

Informacije: 
Sugared & Co možete zapratiti 
na Instagramu
Na Facebooku

Ili se možete direktno naručiti u njihove salone, na sljedeće kontakte:

Salon Zagreb: Varšavska 1/1.kat
Tel: 00385 91 6070 066
Salon Zagreb: Josipa Marohnića 1 (Allegra centar)
Tel: 00385 91 6070 077
Salon Rijeka: Ante Starčevića11/I. kat
Tel: 00385 91 6070 051

Radno vrijeme
Ponedjeljak / Srijeda / Petak 12:00-20:00
Utorak / Četvrtak 08:00-16:00
Subota 08:00-14:00
 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎