Search

Projekt koji je pokrenula na fakultetu danas je jedan od najvećih medijskih biznisa u regiji

  • Podijeli na:
Projekt koji je pokrenula na fakultetu danas je jedan od najvećih medijskih biznisa u regiji

Naravno da pričamo o Mirni Matković, a njena priča je uistinu dokaz da uvijek treba slijediti svoju intuiciju i talent i marljivo raditi. U današnje vrijeme vjerojatno ne postoji žena prisutna na društvenim mrežama, a da nije čula za Ženski recenziRAJ. Mirna Matković žena je koja je pokrenula cijelu priču još na fakultetu, a nikada nije očekivala da će njezin hobi postati posao. Danas sa 28 godina, ova Đakovčanka ima sjedište jedne od najuspješnijih medijskih kuća u Đakovu, njena medijska kuća okuplja 650 000 žena na osam različitih kanala, i lansirala je vlastiti skincare brand Skin Romance.

Danas obilježavamo  Dan žena na ReStyloh tako da razgovaramo upravo sa onim ženama koje nas svojim radom i uspjesima motiviraju, a svojom karizmom inspiriraju. O njihovim projektima možete pronaći mnoštvo inspirativnih informacija čim upišete njihovo ime u Google, i svakako ćemo danas razgovarati i o tome. Ali ovom prilikom željeli smo naglasak staviti na pitanja koja sačinjavaju svakodnevnicu. Zasigurno će vas razveseliti što o nekim svakodnevnim pitanjima razmišljaju žene kojima se divimo i koje nas inspiriraju.

Njezina strast prema pružanju autentičnih recenzija proizvoda i povezivanju zajednice žena dovela je do stvaranja ovog digitalnog carstva, koje se proširuje i regionalno. Inspirirana potrebom za kvalitetnim savjetima i recenzijama u moru influencera na društvenim mrežama, Mirna je odlučila vratiti klasične recenzije i osnovati zajednicu koja postavlja vrijednost autentičnih iskustava svojih članica u prvi plan. Tako je nastao Ženski recenziRAJ, privatna Facebook grupa koja je postala epicentar kvalitetnih recenzija proizvoda iz svih sfera života. Mirna nije stala samo na stvaranju digitalne zajednice, već je lansirala i liniju proizvoda Skin Romance, koja nudi jednostavnu rutinu njege kože s naglaskom na pristupačnom luksuzu i visokokvalitetnim sastojcima koji odgovaraju svakom tipu kože. 

Svojom vizijom i radom, Mirna Matković postala je ne samo liderica u digitalnom svijetu recenzija, već i inspiracija za mlade žene koje teže ostvariti svoje poslovne snove i utjecati na svijet oko sebe te smo ju pozvali na kratki leksikon povodom Dana žena, kako bi naše čitateljice mogle pronaći kako to izgleda pogled na neke svakodnevne teme žena kojima se divimo.

Profesionalni razvoj

Moj prvi projekt bio je grupa Ženski recenziRAJ.

Sada sam vlasnica najvećeg hrvatskog portala za recenzije, osnivačica zajednice koja ukupno na svojih osam kanala okuplja više od 650 tisuća žena te vlasnica skincare brenda Skin Romance.

Savjet za uspješan biznis svakodnevno učite od onih koji su postigli više od vas – bilo da su to mentori, knjige ili podcasti.

Savjet za osobu na početku karijere u tvom području: nemoj se obazirati na negativne komentare i ljude koji ti kažu da gubiš vrijeme.

Knjiga koju sam pročitala a inspirirala me/otvorila nove vidike: Čarobno jutro, Hal Elrod.

„Preporuči“ ženu u biznisu: Kristina Ercegović

Moda

Održivost je bitna jer imamo samo jedan planet, a ne ponašamo se tako.

ReStyloh volim jer spaja male užitke kao što je moda s višim ciljevima.

Modni savjet koji bi izdvojila bio bi da birate odjeću koja pristaje vašem obliku tijela, a ne prema trendovima.

Zdravlje

Skincare savjet koji bi naglasila bio bi da nanosite hijaluronski serum na vlažnu kožu što mnogi ne znaju.

Savjet za zdravlje i fizički fitness: vježbajte ujutro 20-ak minuta prije nego vas obuzmu svakodnevne obveze i stres. Imat ćete više energije za sve što vam dan donosi.

Savjet za očuvanje emocionalnog i mentalnog zdravlja:  nemojte paliti internet prvih sat vremena nakon buđenja, već ih posvetite sebi.

Opuštanje, ljubav, sreća

Savjet za kvalitetne prijateljske odnose koji traju godinama: budi podrška kad je teško i veseli se uspjehu kad je predivno.

Najveća podrška mi je partner s kojim sam skoro osam godina.

Najdraže mjesto u Hrvatskoj uvijek ću se vezati uz Pakoštane gdje ljetujem već 26 godina.

Opuštam se tako da čitam ili gledam serije.

Volim čitati o osobnom i poslovnom razvoju.

Najveća inspiracija su mi osobe koje su postigle ono što ja tek trebam postići.

Za kraj, u budućnosti planiram/želim da Skin Romance bude vodeći hrvatski skincare brend.

Fotografije: ustupila Mirna Matković iz osobne arhive, Instagram
LINKOVI:
Zapratite Mirnu Matković na njenom Instagram profilu. 
Ženski recenziRAJ portal posjetite ovdje. 
Zapratite Mirnu Matković na njenom ReStyloh profilu kako bi dobili obavijesti kada prodaje svoju pre-loved odjeću ovdje. 
 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎