Search

Reci DA reciklaži i požuri u najbližu BIPU

  • Podijeli na:
Reci DA reciklaži i požuri u najbližu BIPU

U svim BIPA poslovnicama možeš donijeti ambalažu kozmetičkih proizvoda bilo kojeg brenda na recikliranje i dobiti gratis NIVEA kremu.

Suvremeni način života uzrokuje gomilanje sve veće količine plastičnog otpada, pa tako i onih koji su dio naše svakodnevne beauty rutine. Ambalaža potrošenih kozmetičkih proizvoda, tubice kreme, bočice šampona i gelova za tuširanje - sve su to sitni komadi plastike koji nakon upotrebe završe u smeću.

Briga o okolišu postaje sve važnija, a čak i najmanji koraci mogu imati značajan utjecaj na očuvanje naše planete. Stoga je BIPA u suradnji s Niveom pokrenula inicijativu u kojoj će tvoj mali doprinos čišćem i zelenijem okolišu biti nagrađen. 

 

POST 1080X1080
 

Donesi ambalažu na recikliranje

U svim BIPA poslovnicama možeš donijeti plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Za svaku ambalažu dobiješ jedan žig u knjižicu, a kada skupiš 5 žigova, na poklon dobiješ omiljenu NIVEA kremu koja je izrađena od čak 80% recikliranog aluminija.

Aktivnost traje od 11. 4. do 11. 7. 2024. ili do isteka zaliha GRATIS proizvoda. Odnosi se isključivo na plastičnu ambalažu kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela i kose bilo kojeg brenda. Ne vrijedi za ambalažu proizvoda za kućanstvo.

Više informacija možeš pronaći na: https://www.bipa.hr/ponude/reci-da-reciklazi

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎