Search

Nova pjesme Nike Turković “Tvoja” je naša pjesma za listopad

  • Podijeli na:
Nova pjesme Nike Turković “Tvoja” je naša pjesma za listopad

Pjevačica Nika Turković ponovno oduševljava svojim novim singlom "tvoja", koji savršeno spaja emocije i prepoznatljiv nježan glas. Ovaj put, Nika nam donosi jednostavnu, a opet nezaboravnu atmosferu. Pjesma je snimljena na krovu zgrade u Novom Zagrebu, gdje se čarolija događa uz topli listopadski zalazak sunca.

Za početak mjeseca kojeg će zaokružiti velikim koncertom u Tvornici kulture Nika Turković predstavlja svoj novi singl i videospot „tvoja“. U najveću zagrebačku koncertnu dvoranu Nika dolazi u subotu, 26. listopada.
Singl „tvoja“ već je treća pjesma koju Nika predstavlja nakon albuma „11“. „„Tvoja“ je jedna baš jako ljubavna pjesma i za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele“ – podijelila je svoj doživljaj pjesme Nika. Autorski „tvoja“ je zajednički rad Nike i Ivana Pešuta, njezinog najdugovječnijeg suradnika.

 

Nika_Screen-088_optimized_700
 

U  spotu “Tvoja” nosi prekrasan, udoban sivi džemper, koji je sama stilizirala, naglašavajući svoju opuštenu, ali sofisticiranu estetiku. Look je upotpunila prirodnim, blistavim make-upom, koji dodatno ističe Nikinu prirodnu ljepotu. Jednostavnost njezina stila i toplina glazbe savršeno se uklapaju s ambijentom Zagreba u pozadini, stvarajući nostalgičnu, ali toplu atmosferu.

 

Nika_Screen-096_optimized_700
 

Uz ovaj vizualni spektakl i njezin glas, koji prenosi duboke emocije, Nika nas vodi na putovanje kroz svoje srce. Zalazak sunca, sivi oblaci iznad grada i zvukovi nježnih nota "tvoja" stvaraju osjećaj bliskosti i intime. Nika nam pokazuje kako je malo potrebno da bi se stvorio poseban trenutak, a mi smo jednostavno zaljubljeni u njezinu novu pjesmu i toplo sivi listopadski Zagreb. "Tvoja" je još jedan dokaz da Nika briljira u svakom detalju!
 FOTOGRAFIJE: Aquarius Records


YOUTUBE “Tvoja”: https://youtu.be/-2AxnxuFseA
STREAMING “Tvoja”: https://bfan.link/tvoja-1
 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎