Search

Izabel Kovačić predstavila ljetnu kolekciju Chic de Lin koju ćemo obožavati

  • Podijeli na:
Izabel Kovačić predstavila ljetnu kolekciju Chic de Lin koju ćemo obožavati

Predstavljamo Chic de Lin, najnoviju capsule kolekciju IZAKOVA branda,  koja bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima donosi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti. Chic de Lin kolekcija je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

IMG_6539_optimized_700
 

Krajem godine Izabel Kovačić lansirala je brand IZAKOVA kolekcijom London Edition kao savršeni spoj održivosti, mode i svevremenske estetike. Sa lansiranjem Memoriae Collection brand je poslao snažnu poruku o dugotrajnosti, izdržljivosti i autentičnosti zabravši denim kao materijal za kolekciju. Tako da sa Chic de Lin kolekcijom možemo reći da smo svakako osjetili chic i svježinu koju predstavlja ova lanena kolekcija.

Exclusivity meets Sustainability i brand IZAKOVA

Haljina Kaia Memoriae Collection

Kolekcija je izrađena od 100% prirodnog lana, pruža izuzetnu prozračnost i mekoću koju ćemo obožavati ovo ljeto. Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju u dvije boje, Mocha Dream i Ivory Breeze.

DSC_1067_optimized_700
 

DSC_114250_optimized_700
 

Kolekcija Chic de Lin savršena je za sve prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost. Klasični krojevi, moderni detalji, svevremenska estetika glavna su obilježja IZAKOVA dizajna. Chic de Lin kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala ekološki prihvatljivim procesima proizvodnje a dizajn pruža maksimalnu udobnost za tople ljetne dane i prijelazne sezone.

"Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima," izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA. "Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća."

FOTOGRAFIJE: Ustupio brand IZAKOVA

LINKOVI:

Za informacije o Chic de Lin kolekciji i za narudžbe kliknite ovdje.

IZAKOVA brand možete pratiti na službenom Instagram profilu ovdje.
 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎