Search

Boja godine je peach fuzz, a evo kako ju modno kombinirati

  • Podijeli na:
Boja godine je peach fuzz, a evo kako ju modno kombinirati

Osobno smo veliki fanovi godišnjeg rituala odabira boje godine koji odabire Pantone, a onda nekako se prenosi kroz razne modne časopise, gurue, modne influencere i prije nego si rekao ReStyloh odjekne kao modni trend. Ove godine to je peach fuzz boja.

 

 

„Tražeći nijansu koja odjekuje našom prirodnom težnjom za bliskošću i povezanošću, odabrali smo boju sjajnu toplinom i modernom elegancijom. Nijansu koja rezonira s suosjećanjem, pruža taktilni zagrljaj i lako povezuje mladenačko s vječnim.“ Izjavila je Leatrice Eiseman, Izvršna direktorica Pantone Color Instituta.

Prema Pantoneu, boja godine za 2024. je "topla i ugodna nijansa koja ističe našu želju za zajedništvom s drugima ili uživanjem u trenutku tišine i osjećaju utočišta koji to stvara. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz predstavlja svježi pristup novoj nježnosti."

Zašto je baš "peach fuzz" boja godine za 2024.? "U vrijeme nemira u mnogim aspektima naših života, naša potreba za njegom, empatijom i suosjećanjem sve je jača, kao i naša maštanja o mirnijoj budućnosti. Boja koju smo odabrali za Pantone boju godine 2024. trebala je biti ona čija nježna svjetlost i zračna prisutnost podižu nas prema budućnosti," dijeli Laurie Pressman, potpredsjednica Pantone Color Institute.

 

 

Kako nositi "peach fuzz" i kako ju kombinirati?

   • Za umirujuće i opuštajuće kombinacije najbolji su nježni tonovi morsko zelene i tirkizne boje u potpuno nježno izdanje. Ili peach fuzz boju na dodacima, obući, torbicama za effortless sklad.
   • Monokromatski outfit u peach fuzz, ili dodati jednostavni bijeli blejzer ili jaknicu.
   • Ako  želite lagano krenuti s peach fuzz bojom možete ju koristiti kao  nenametljivi dodatak uz boje poput kreme i slonovače - sjetite se trenutka kada je Beyoncé dodala breskvasti bolero uz boju kože korzeta? A sigurno imate u ormaru bež komada odjeće. Zahvaljujući „old rich“ estetici bež komada odjeće se može naći u svim oblicima.  
   • Sad za one hrabrije. Boja izravno suprotna je plava, pa iskoristite tu komplementarnu nijansu kombiniranjem breskvinog vrha s plavim trapericama.
   • I za one najhrabrije slijedite svoj osjećaj i budite slobodni.

Niže možete vidjeti nekoliko kombinacija koje smo već viđali kod nekih od najdražih pjevača, modela i influencera, a virnite i na ReStyloh pronaći svoj peach fuzz modni komad. 

 

 

 

 

ReStyloh peach fuzz

 

 

 

 

 

 

 

 

ReStyloh ‎‎

ReStyloh ‎‎